У Кропивницькому збереться обласний парламент дітей

Перегляди: 1181

Впродовж двох днів, 14 та 15 листопада, у Кропивницькому відбудеться четверта сесія 12 скликання Кіровоградського обласного парламенту дітей (ОПД).

Про це CBN розповіли в обласному Центрі дитячої та юнацької творчості.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Парламент вже 16 років є дорадчим органом при облджержадміністрації та обласній раді з питань розвитку дитячого середовища на Кіровоградщині. Всього в області до роботи в органах дитячого самоврядування залучено близько 10 тисяч дітей.

Чотири роки поспіль депутати ОПД є регіональними представниками, активними учасниками та волонтерами міжнародного проекту «М18: ми зможемо більше», що є складовою міжнародної програми громадянського виховання для дітей та молоді Under 18.

В жовтні 2019 року голова Кіровоградського обласного парламенту дітей став учасником І всесвітнього саміту міст, дружніх до дітей та молоді, який проводився ЮНІСЕФ у німецькому Кельні.

Крім організаційних питань, зокрема виборів керівного складу парламенту, відбудуться тренінги від учасниці Школи успіху, заняття Школи лідерів, захист та обрання проектів-переможців конкурсу «Активна генерація» тощо.