Указ про призначення голови Кіровоградської ОДА оприлюднили заднім числом

Перегляди: 2879

Указ президента Володимира Зеленського про призначення Андрія Балоня головою Кіровоградської ОДА датований 8 листопада, однак його оприлюднили на сайті глави держави заднім числом.

Про це повідомляє кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Перший скрін-шот зроблений сьогодні. На головній сторінці президентського сайту поруч з указом №837/2019 «Про невідкладні заходи з проведення реформ та зміцнення держави» у слайдері - указ щодо Андрія Балоня.

На сайті web.archive.org, який автоматично сканує веб-сторінки, остання збережена версія Інтернет-представництва Зеленського датована 10 листопада. Поруч з указом №837/2019 - №831/2019 «Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 2 листопада 2019 року "Про Міжвідомчу комісію з питань оборонно-промислового комплексу"», а не про призначення Балоня головою Кіровоградської ОДА.

На відео нижче - сторінка «Документи» президентського сайту, яку редакція CBN сьогодні моніторила з самого ранку. Указу про призначення Андрія Балоня немає. Після оновлення він з’являється - але не вгорі списку, а поміж інших документів.

https://www.youtube.com/watch?v=I-dZi3j6M2E&feature=youtu.be

Нагадаємо, перший заступник керівника Офісу президента Сергій Трофімов представив нового голову Кіровоградської обласної державної адміністрації Андрія Балоня сьогодні, 11 листопада.