На Кіровоградщині затримали банду, яка крала елітні авто (ФОТО)

Перегляди: 1115

На Кіровоградщині поліцейські викрили групу осіб, підозрюваних в угонах елітних автомобілів.

Про це CBN повідомили у секторі комунікації ГУ Національної поліції в області.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Нині правоохоронці довели причетність двох жителів Одеської області, раніше судимих за майнові злочини, щонайменше до трьох фактів незаконних заволодінь транспортними засобами, скоєних на території Кропивницького у березні, квітні та червні 2019 року.

За попередніми даними, до того, як скоїти злочин, чоловіки прибували до Кіровоградської області на орендованому автомобілі, винаймали гараж. Згодом за допомогою технічних засобів зчитування відчиняли авто та якнайшвидше приганяли туди транспортні засоби «на відстій».

Саме таким чином, стверджують поліцейські, підозрювані вкрали Range Rover, Toyota Land Cruiser та Land Rover. У подальшому планували їх продати.

Зловмисникам оголосили підозру.

За цими фактами інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 289 Кримінального кодексу України «Незаконне заволодіння транспортним засобом». Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.