На прийом до мера Кропивницького без попередження прийшли АТОвці

Перегляди: 2091

Учасники бойових дій та інваліди війни сьогодні, 12 листопада, прийшли до міського голови Кропивницького Андрія Райковича з питаннями про виділення землі під забудову, адже не могли потрапити до нього ще з літа.

Про це повідомляє кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Заяву про особистий прийом подали ще влітку, але відповіді не дочекалися. За майже п’ять років чиновники не змогли остаточно вирішити наше питання чи хоча б надати допомогу», - розповів Роман Малина, який претендує на одну з ділянок.

Шестеро учасників бойових дій самостійно знайшли вільну землю, що належить міській громаді, та почали процес оформлення ділянок під забудову. Однак, маючи на руках рішення сесії про дозвіл на розробку проектної документації та самі проекти, вони не могли добитися будь-якого просування у вирішенні питання. За цей час саме на цих ділянках вже почали з’являтися нові власники.

Під час зустрічі Андрій Райкович повідомив, що обидві сторони знайшли компромісне рішення, та в рамках чинного законодавства питання вирішиться найближчим часом.

Нагадаємо, проблему з оформленням землі хлопці вирішують уже давно.