У Кропивницькому екс-комуністи через ціни на воду пікетуватимуть ювелірний і парфумерний магазини

Перегляди: 2054

Активісти політичної партії «Ліва опозиція» пікетуватимуть приміщення, в якому знаходиться CBN, завтра, 13 листопада.

Копію заявки на пікет, надісланої на адресу міськради Кропивницького, має у своєму розпорядженні CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Кропивницька міська організація політичної партії "Ліва опозиція" повідомляє, що 13 листопада 2019 року з 10:30 перед офісом інформаційної агенції «Центральноукраїнське бюро новин» (вул. Велика Перспективна) на початку прес-конференції генерального директора ОКВП "Дніпро-Кіровоград" стосовно введення абонентської плати та збільшення тарифу на послуги водопостачання відбудеться пікет», - сказано у заявці.

Організатори пікету планують, що участь у ньому візьмуть до 10 осіб.

На першому поверсі торгового центру «Реал» знаходяться ювелірний та парфумерний магазини. Вивіски «Центральноукраїнське бюро новин» (CBN) там немає. Агенція орендує приміщення на третьому поверсі будівлі.

Нагадаємо, прес-конференція керівництва ОКВП «Дніпро-Кіровоград» відбудеться об 11:00 завтра, 13 листопада, у прес-центрі CBN.

16 грудня 2015 року Окружний адміністративний суд Києва завершив розгляд справи за позовом Міністерства юстиції до КПУ про заборону її діяльності. Справа розглядалась за участі третьої особи – Уповноваженого ВРУ з прав людини. Суд задовольнив позов Міністерства юстиції у повному обсязі, заборонивши діяльність Комуністичної партії України.

До складу «Лівої опозиції» у 2015 році ввійшли компартія, Прогресивна соціалістична партія (Наталя Вітренко) та інші політичні сили й громадські організації.