У Кропивницькому мешканцям п’ятиповерхівки, які скаржилися на водоканал, відремонтували водопровід

Перегляди: 823

У будинку №61 на вулиці Сергія Сєнчева, мешканці якого чотири місяці чекали, поки їм відремонтують водопровід, провели роботи, передає кореспондент CBN.

Раніше водопровід працював, але протікав. З кожним днем з труби вода текла все більше. Мешканці будинку боялися, аби не було пориву.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Директор водоканалу Валентина Давидчук зазначила, що в першу чергу виконують аварійні роботи по місту, але пообіцяла, що водопровід у будинку №61 по вулиці Сергія Сєнчева замінять у листопаді.

Вже сьогодні, 12 листопада, у будинку №61 на вулиці Сергія Сєнчева відремонтували водопровід. Робочі працювали з 9:00.

«Це роботи не аварійні, а планові. Такі роботи виконуються в той час, коли робітники вільні від аварійних поривів. Сьогодні бригада виконала роботи по заміні, й уже ввечері у будинку буде вода», – розповіла Валентина Давидчук.

Нагадаємо, мешканці 50-річного будинку №61 на вулиці Сергія Сєнчева чотири місяці чекали, поки їм відремонтують водопровід. Для ремонту люди купили необхідні матеріали. На них вони витратили близько 2 тисяч гривень.