У Кропивницькому водій виганяв з маршрутки дівчинку за те, що вона хотіла розрахуватися копійками

Перегляди: 5610

Вчора, 11 листопада, водій маршрутки №115 у Кропивницькому намагався вигнати дівчинку з маршрутки за те, що вона хотіла розрахуватися копійками.

Про кореспонденту CBN розповіла очевидиця інциденту Інна Дяченко.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«О 7:30 дівчинка заходила в маршрутне таксі й передала за проїзд купюрами чотири гривні, 50 копійок і дві копійки по 25. Загалом виходило п’ять гривень. Водій відмовився взяти гроші й сказав дівчинці: "Або розмінюй свої 25 копійок, або виходь з маршрутки і крокуй пішки"», – сказала жінка.

Інцидент стався в районі Масляниківки. Дівчинка вже збиралася виходити з маршрутки, але за неї заплатили пасажири.

«Дівчинка вийшла з маршрутки, але пасажири повернули дитину, заплативши за її проїзд. Стан у дівчини був пригнічений. Невже дві монети по 25 копійок є приводом висаджувати пасажира з маршрутки? З яким настроєм дитина буде іти потім в школу? Вона вийшла з цієї маршрутки в розпачі. Потім вже в центрі я обняла її і заспокоїла», – додала Інна Дяченко.

Редакція CBN зв’язалася з перевізником, маршрутки якого обслуговують маршрут №115, Віталієм Дроботом, який підтвердив, що інцидент дійсно був. За його словами, водій просто помилився.

«Водій просто випадково переплутав. Це звичайний людський фактор. Він думав, що 25 копійок вже не приймають. Поміняли гроші, й людина просто поїхала далі. Ну помилився, буває», – зазначив чоловік.

У патрульній поліції зазначили, що до поліції стосовно інциденту ніхто не звертався.

«Водія маршрутки можна притягнути до адміністративної відповідальності, але лише у тому випадку, якщо школярка має пільги на перевезення», – зазначили в поліції.