Олександрійські музиканти перемогли у двох престижних конкурсах

Перегляди: 953

Учні та педагоги Олександрійської дитячої музичної школи перемогли у двох відомих конкурсах, передає CBN з посиланням на міськраду.

Цими вихідними у Кропивницькому відбувся VІ міжнародний фестиваль-конкурс «Сходинки до майстерності». У ньому взяли участь мистецькі школи області, центри дитячої та юнацької творчості, вищі мистецькі заклади освіти.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Олександрійську музичну школу цього року представляли Артур Тарасенко (клас Юлії Малородної) та Єва Батяшова (клас Тетяни Чекреньової). Вони отримали дипломи І ступеню у номінаціях «Художньо-творчий проект» та «Виконавець інструменталіст» відповідно.

Крім того, вихованці музичної школи взяли участь у ХVІІ всеукраїнському дитячому музичному конкурсі пам’яті Чайковського.

Серед понад 40 учасників гран-прі отримав Артур Чорний (скрипка, клас Світлани Городецької). Артура також відзначили спеціальними дипломами за краще виконання творів Чайковського та українського композитора, грошовою винагородою і річною стипендією.

Дипломи з Кам’янки привезли Катерина Чітадзе, Емілі Катюженко, Єлизавета Погоріла, Каміла Самохвал, Кіра Фіснер, Крістіна Дробязко, Валерія і Олександра Рудь.