У Кропивницькому комунальним підприємствам до кінця року не вистачає грошей. Багато грошей

Перегляди: 1033

КП «Теплоенергетик» до кінця року не вистачає 12 мільйонів гривень.

З пропозицією виділити з бюджету додаткові кошти на зарплату людям, матеріали та паливо до членів постійної комісії з питань бюджету на їхньому засіданні сьогодні, 13 листопада, звернулась начальник управління ЖКГ міста Тетяна Савченко, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Крім того, чотири мільйони потрібно КП «Універсал - 2005», 700 тисяч гривень - КП «Благоустрій». Міській аварійно-диспетчерській службі до кінця року не вистачає 484 тисячі гривень, а комунальному підприємству з утримання шляхів - 320 тисяч.

Капремонт покрівель вимагає додаткових 2,8 мільйона, внутрішньо-дворових доріг - 7,3 мільйона і капремонт мереж зовнішнього освітлення - 176,5 тисячі гривень.

За словами начальника фінансового управління міськради Любові Бочкової, фінансові ресурси бюджету міста обмежені, до того ж управління не отримало обґрунтувань необхідності виділення коштів.

Тому комісія вирішила поки взяти інформацію до відома, управління ЖКГ повинно попрацювати з фінансовим управлінням. А перед сесією комісія знову збереться та прийме рішення.

Нагадаємо, що до кінця фінансового року на заробітну плату медиків не вистачає 19,7 млн грн