У Кропивницькому п’яний водій пропонував хабар патрульним (ВІДЕО)

Перегляди: 900

На лінію «102» звернувся чоловік та повідомив про те, що невідомий напідпитку сів за кермо автівки ЗАЗ Sens та поїхав у невідомому напрямку.

Про це CBN поінформував в прес-службі патрульної поліції.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

За декілька хвилин патрульні зупинили автомобіль на Вокзальній. Поліцейські помітили у 43-річного водія ознаки алкогольного сп’яніння.

Чоловік зізнався, що вживав алкоголь, але відмовився від проходження огляду на вміст алкоголю в крові на місці та у медичному закладі.

Під час складання адмінматеріалів, водій намагався «домовитися» з патрульними та запропонував їм 1 000 гривень за непритягнення його до відповідальності. Патрульні декілька разів нагадали правопорушнику, що за даний вчинок є кримінальна відповідальність, але це ніяк не вплинуло на чоловіка й він продовжив наполягати на своєму.

На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу.

За відмову проходити огляд на стан алкогольного сп'яніння поліцейські склали на чоловіка протокол за ч.1 ст.130 КУпАП (керування транспортним засобом у стані алкогольного чи наркотичного сп’яніння).

Санкція статті 369 за ч.1 ККУ (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) передбачає максимальну відповідальність у вигляді позбавлення волі до чотирьох років.

https://www.facebook.com/kroppolice/videos/1330173983830638/