У Кропивницькому відбулися відкриті змагання з хортингу (ФОТО)

Перегляди: 1906

У Кропивницькому вчора, 12 листопада, відбувся відкритий турнір області з військово-спортивного єдиноборства пам’яті героя АТО Сергія Хрипунова, передає кореспондент CBN.

В ньому взяли участь юнаки та дівчата шести спортивно-патріотичних клубів області. Оцінювали підготовку спортсменів у двох номінаціях - двобої та сутичці.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Свої вміння з універсального українського єдиноборства демонстрували спортсмени від шести до 25 років.

Вихованка центру оперативної тактичної підготовки «Цитадель» Марина Нестеренко більше двох років займається хортингом. Хоче стати слідчим. У змаганнях бере участь не вперше і вже має дев'ять медалей різного ґатунку.

«Мені подобаються ці змагання. Ми займаємось, щоб бути готовими у будь-який час стати на захист своєї країни», - зазначила спортсменка.

На переконання віце-президента Федерації військово-спортивного хортингу України Олега Ковальчук, хортинг є одним з найкращих напрямків єдиноборств.

«Найбільш ефективний, він придатний для підготовки військовослужбовців, представників силових структур. Ви бачите, скільки бійців беруть участь у такому дружньому турнірі. То вважаю, що якраз саме популяризація своїх, українських видів спорту і є однією з основних цілей наших змагань», - додав Олег Ковальчук.