Збірні Кіровоградщини виграли юніорський чемпіонат України зі спортивної гімнастики

Перегляди: 1152

Чемпіонат України серед юніорів зі спортивної гімнастики проходив у кропивницькій спортивній школі «Надія» з 4 по 9 листопада, передає кореспондент CBN.

За нагороди боролися близько 300 спортсменів і спортсменок із 17 областей та Києва. На цих змаганнях вихованці спортивної школи «Надія» завоювали 13 нагород.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

У командній першості серед спортивних шкіл наші хлопці Микола Синюхін, Андрій Красноженов, Євген Іон та Олександр Матвєєв, а також дівчата Катерина Шумейко, Вікторія Іваненко, Діана Савельєва та Софія Шаповалова, стали першими.

Серед хлопців друга наша команда, за яку виступали Максим Даценко, Євген Бобко, Кирило Крепа та Максим Глушко, посіла третє місце. У особистому багатоборстві та опорному стрибку кропивничанин Микола Синюхін став бронзовим призером, а на брусах він здобув срібло.

У дівчат у багатоборстві Катерина Шумейко посіла трете місце, а ще завоювала бронзові нагороди у вправі на колоді, в опорному стрибку та вільних вправах. Діана Савельєва поповнила команду та особисту скарбничку сріблом у вправі на колоді.