Громадська рада у Кропивницькому підтримала програму сприяння розвитку громадянського суспільства

Перегляди: 678

Громадська рада при виконавчому комітеті міськради Кропивницького сьогодні, 14 листопада, розглянула міську програму сприяння розвитку громадянського суспільства «Діалог» на наступні три роки, передає кореспондент CBN.

Представила програму начальник відділу з питань внутрішньої політики Оксана Горбенко.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Завдання програми - створення сприятливих умов для розвитку громадянського суспільства та налагодження ефективної взаємодії міської ради з інститутами громадянського суспільства.

Програма має п'ять напрямків реалізації, які фінансуватимуться за рахунок коштів міського бюджету на загальну суму більше 890 тисяч гривень.

У результаті її впровадження очікують підвищення рівня відкритості та прозорості діяльності виконавчих органів, залучення інститутів громадянського суспільства до розробки нормативно-правових актів, впровадження суспільно значущих та соціальних проектів, популяризацію волонтерського руху, налагодження взаємодії з релігійними організаціями міста тощо.