Шість гравців ФК «Олександрія» викликали до збірних своїх країн

Перегляди: 1294

ФК «Олександрія» делегував у збірні їхніх країн відразу шістьох футболістів.

Про це СВN поінформували у прес-службі олександрійського клубу.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Голкіпера Юрія Паньківа викликали до лав національної збірної України. Команда Андрія Шевченка сьогодні зіграє товариський матч із Естонією, а 17 листопада проведе останній матч відбіркового етапу до Євро 2020 проти Сербії.

Українці вже гарантували собі перше місце в своїй групі. Воротар «Олександрії» може отримати шанс дебютувати за головну команду країни.

Відбірковий турнір завершиться найближчими днями. Капітан збірної Латвії, центрбек «Олександрії» Каспарс Дубра, напевно, вийде на поле в двох останніх поєдинках проти Словенії та Австрії. Захисник Павло Пашаєв готовий зіграти за збірну Азербайджану в протиборствах із Уельсом та Словакією.

Для молодіжної збірної України, куди наставник команди Руслан Ротань залучив воротаря олександрійців Олега Білика, захисників Владислава Бабогло та Тимура Стецькова, боротьба за путівки на Євро 2021 продовжиться завтрашнім поєдинком проти Данії.