У Кропивницькому відбудеться міжнаціональний фестиваль «Єдина родина» (анонс)

Перегляди: 1064

Прес-конференція організаторів міжнаціонального фестивалю «Єдина родина» відбудеться об 11:00 19 листопада у прес-центрі CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua


Спікери:

- Олена Арутюнян, голова Центру розвитку національних культур, директор Центральноукраїнського державного будинку художньої та технічної творчості;

- Віталій Останній, начальник управління комунікації з громадськістю Кіровоградської ОДА;

- Олександр Полячок, голова польської організації Кіровоградської області.


У фестивалі, який відбудеться 21 листопада у театрі імені Кропивницького, візьмуть участь представники національних діаспор: польської, німецької, російської, ромської, вірменської, болгарської; учні професійної (професійно-технічної) освіти І-ІІ рівнів акредитації та позашкільної освіти; студенти Центральноукраїнського державного педагогічного університету, Льотної академії НАУ та Донецького національного медичного університету.

На міжкультурному івенті будуть майстер-класи, краєзнавчі маршрути, книжкові виставки, тантамарески та інші креативні презентації, які виражають толерантність, рівність, гідність та свободу європейських демократичних держав під музичний супровід духового оркестру ЦД БХТТ та камерного оркестру «Гармонія» польської діаспори.

Під час концертної програми представники національних товариств та творчі молодіжні колективи представлять своє бачення розвитку рівних можливостей, гідності та свободи у країнах, звідки вони приїхали. Також виступить спеціальний гість - консул Республіки Польща в Україні Яцека Гоцловський.

До фестивалю будуть представлені соціальні відеоролики молоді на тему «Толерантність як основа сучасного світу».

11:00 19 листопада, Кропивницький, вул. Велика Перспективна, 46, прес-центр CBN (третій поверх ТЦ «Реал»).