ПриватБанк закликає платити за електроенергію онлайн: це зручно, швидко і дешево

Перегляди: 2739

51 тисяча жителів Кіровоградщини отримали push-повідомлення в Приват24 з рахунками за спожиту у жовтні електроенергію.

Енергетики та банкіри радять кропивничанам не чекати на паперові платіжки, аби сплатити за світло, а просто натиснути на кнопку у повідомленні та миттєво оплатити рахунок, повідомили CBN у прес-службі ПриватБанку в області.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Отримані в Приват24 повідомлення - нагадування про необхідність вчасної сплати. Сума вказується енергопостачальною компанію на основі актуальних показників, про які їх завчасно сповістили клієнти, - розповів керівник Напрямку платежів та переказів Кіровоградської філії ПриватБанку Артем Чайка. - У разі їх відсутності у повідомленні вказана середня сума, яку рекомендовано компанією до сплати. Її можна поміняти власноруч у Приват24, вказавши актуальні показники та суму. Головне - заповітна кнопка. Натиснув і оплатив. Швидко, зручно, і майже без комісії, яка становить всього 1 гривню. А клієнти - власники пенсійної картки ПриватБанку - взагалі оплачують без комісії».

Кіровоградська обласна енергопостачальна компанія долучилася до сервісу ПриватБанку «Швидко оплатити». Послуга надає можливість жителям Кіровоградщини здійснювати оплату за спожиту електроенергію карткою будь-якого банку безпосередньо з сайту компанії.

«Оплачуючи послугу з сайту, слід лише натиснути кнопку “Оплата”. Потім обрати - “ПриватБанк”, навіть якщо ви оплачуєте карткою іншого банку. Далі вводимо свій особовий рахунок, після чого відкривається “Єдина квитанція”, в якій обираємо оплату за електроенергію», - уточнив Артем Чайка.

ПриватБанк допоможе будь-якій компанії, яка приймає платежі за послуги чи товари, згенерувати пряме посилання для оплат на сайті чи в повідомленнях у сучасних месенджерах - Viber, Telegram тощо.

«Ми дбаємо як про зручність оплат, так і про навколишнє середовище. Не секрет, що все більше українців свідомо зменшують використання паперу. А перехід на онлайн-рахунки за електроенергію лише підтверджує цей тренд. При цьому право обрати спосіб отримання рахунків та оплат ми завжди залишаємо за клієнтом. Головне - вчасно і в повному об’ємі розрахуватися за отримані послуги», - наголосив директор Кіровоградської обласної енергопостачальної компанії Олег Валентій.

Сьогодні жителі Кіровоградщини можуть оплатити рахунки за електроенергію у відділеннях чи у терміналах самообслуговування ПриватБанку, в Приват24 чи на сайті компанії.