У Кропивницькому через завершальні роботи на Полтавському мосту змінили схему руху транспорту (ФОТО)

Перегляди: 1335

У Кропивницькому на завершальний етап вийшов капітальний ремонт шляхопроводу по провулку Об’їзному, повідомили CBN у міській раді.

У неділю, 17 листопада, дорожники розпочали роботи з облаштування верхнього, чистового шару асфальту. Завершити планують сьогодні, 18 листопада, до 19:00.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

У зв'язку з ремонтом в місті змінили схему руху громадського транспорту.

Тролейбуси №1, 4 та 10 матимуть кінцеву зупинку «Швейна фабрика». Автобуси №1Ц та 27 забиратимуть пасажирів від зупинки «Готель "Аерополь"» на перехресті вулиці Полтавської і провулку Об’їзного.

Інший громадський транспорт, який раніше рухався через міст, буде спрямований вулицею Левитського через реконструйовану арку. Маршрутне таксі №21 курсуватиме до автовокзалу №1, решта транспорту: маршрутки №№ 77, 55, 112, 6, автобуси №116 та 130а рухатимуться з вулиці Левитського ліворуч, у напрямку Лісопаркової до своїх кінцевих зупинок.

«Ми розуміємо, що проведення заключної фази робіт на шляхопроводі – одній із найжвавіших транспортних магістралей Кропивницького, створює незручності для містян, тому просимо вибачення за це, - сказав заступник міського голови Олександр Вергун. – Але результат такого ремонту вартий того, щоб ще один день потерпіти. Дорожники працюють надзвичайно злагоджено і активно. Якщо вдасться закінчити асфальтування раніше, рух шляхопроводом буде відкритий негайно».