У Кропивницькому стихійні торговці напали на жінку, яка дитячим візочком зачепила крам на землі

Перегляди: 5986

Сьогодні, 18 листопада, на жінку з погрозами та прокльонами напали «стихійники», передає кореспондент CBN.

Матері двох дітей Ользі продавчині були знайомі давно. Декілька місяців тому, коли вони торгували з землі біля супермаркету АТБ, Ольга зачепила дитячим візочком їхній товар.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Ти що не бачиш, куди лізиш? Тобі що, повилазило?» - накинулася на молоду матір продавчиня, яка була, за словами Ольги, в нетверезому стані.

З того часу проти Ольги продавчиня та її донька вели «неоголошену війну».

Днями Ольга написала коментар та розмістила відео на сторінці начальника спецінспекції Андрія Максюти у Facebook.

Сьогодні отримала реакцію. Ольга війшла з перукарні «Жасмін» і зустріла знайому. Ольгу побачила продавчиня, що торгувала поруч, та почала лаятись. Вона покликала доньку, яка теж не стримувала криків та погроз. Заявляла, що в неї все куплено і їй не страшні ні Максюта, ні поліція.

Жінки почали штовхати Ольгу, а чоловік однієї з них знімав усе на камеру з криками: «Я теж маю право тебе знімати».

Ольга вже звернулася за допомогою до спецінспекції і має намір звернутися до правоохоронців.

Андрій Максюта наголосив, що вже два тижні повністю вільні від «стихійки» та незаконних торговців три найбільші локації в місті: вулиці Вокзальна, Тельнова та Преображенська біля Центрального ринку. Але це вдається лише тому, що там цілими днями чергують спецінспектори.

«Я дякую своїм інспекторам які мерзнуть, фактично "охороняючи" тротуари задля того, щоб ці стихійні ринки на тротуарі були ліквідовані. Якщо не стоятимуть наші люди - відразу розкладуться торговці. Я закликаю до роботи ті підрозділи, які, згідно зі ст. 160 Кодексу про адмінправопорушення, зобов'язані реагувати на таке явище, як торгівля з рук у невідведених для цього місцях і наділені повноваженнями конфісковувати товар та прилади зважування. І тільки спільними зусиллями ми наведемо порядок в нашому місті», - заявив Андрій Максюта.

Він нагадав, що на ринках вистачає торгових місць.