Житель Кiровоградщини, який убив матiр сокирою, вважає себе психiчно здоровим

Перегляди: 1134

Жителя Кiровоградщини, який вбив сокирою власну матiр, направили до Днiпропетровської клiнiчної психiатричної лiкарнi для проведення стацiонарної комплексної судової психолого-психiатричної експертизи, однак сам чоловiк вважає себе психiчно здоровим.

Про це йдеться в Єдиному державному реєстрi судових рiшень, повiдомляє кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Завершити експертизу в Днiпрi мають до спливу строку досудового розслiдування, тобто до 1 лютого 2020 року.

У судовому засiданнi пiдозрюваний проти задоволення клопотання про призначення експертизи заперечував. Наголосив, що вважає себе здоровим, а значить - осудним.

Нагадаємо, 1 серпня у селi Новолуткiвка Добровеличкiвського району чоловiк витягнув хвору матiр з будинку i вбив її у власному дворi. Спочатку рiзав її ножем, а потiм вiдрубав голову потерпiлої сокирою. Пiсля цього прийшов до сусiда i погрожував йому ножем. Той звернувся iз вiдповiдною заявою у полiцiю.

Чоловiк не одружений, нiде не працював. Жили на пенсiю убитої й iнодi випивали. За день до злочину син поскаржився у сiльську раду, що нiбито хтось намагається вдертися до їхнього будинку.