Жителька Кіровоградщини загинула в ДТП через п’яного водія

Перегляди: 1079

Жителька Кіровоградської області загинула в ДТП на об’їзній дорозі Мукачева.

Про це CBN поінформували в прес-службі ГУ НП Закарпатської області.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

17 листопада близько 01:15 на лінію 102 надійшло повідомлення про  ДТП з  потерпілими на автошляху «Київ-Чоп» в межах об’їзної дороги Мукачева.

На місці події працівники слідчо-оперативної  групи  попередньо встановили, що 26-річний водій автомобіля Volkswagen Golf не впорався з керуванням, перетнув кільцеву розв‘язку та з’їхав з проїжджої частини дороги. Від удару машину перекинуло у кювет.

Внаслідок аварії загинула пасажирка автомобіля, жителька Кіровоградської області. Жінка померла на місці. За інформацією поліції, водій був п’яний і мав 1,8 проміле алкоголю.

За фактом автопригоди у поліції  розпочали слідство за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України, тобто порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілої.

Наразі вирішується питання про затримання водія та повідомлення йому про підозру. В рамках досудового розслідування поліція встановить усі обставини та причини аварії.