У Кропивницькому покажуть шість патріотичних фільмів

Перегляди: 916

У Кропивницькому в рамках проекту «Кіно, що наближає перемогу» покажуть публіцистично-документальний цикл стрічок «Позитивний Зеніт» та фільм «Воїни духу».

Показ приурочили до Дня Гідності та Свободи та Дня Збройних Сил України, повідомили CBN у прес-службі міськради Кропивницького.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Ініціаторами показу виступили режисери фільмів Тетяна Кулаковська та Анна Мартиненко, яких підтримала міська влада Кропивницького і адміністрація кінотеатру «Портал».

«Ми повинні дбати і оберігати ментальний простір нашої України, - наголосили авторки фільмів. - Глядачам треба дати можливість по-справжньому оцінити такі буденні, на перший погляд, поняття - мирне небо, мирне щоденне життя та спокій».

На перегляд патріотичних фільмів запросять особовий склад третього окремого полку спеціального призначення імені князя Святослава Хороброго, учнів та студентів навчальних закладів обласного центру, кропивничан та гостей міста.

Демонстрація фільмів відбуватиметься 25, 26, 27, 28, 29 листопада та 2 грудня.