Баскетболісти з Кропивницького продовжили свою переможну серію

Перегляди: 1089

Баскетболісти «Золотого Віку- ФФВ ЦДПУ-КДЮСШ-4» продовжують перемагати усіх своїх суперників.

Цього разу кропивничани двічі на виїзді переграли «Вінницьких Зубрів», передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Перша гра була поки що найважчою в сезоні для хлопців Андрія Бабенка. Поєдинок проходив із перемінним успіхом, але завдяки потужному ривку в третій чверті гості забезпечили собі 15-очкову перевагу. І хоча господарі намагалися створити камбек, але кропивничани зуміли зберегти переможний рахунок – 90:93.

На відміну від першого протистояння з вінничанами у другому протиборстві підопічні Андрія Бабенка з перших хвилин зустрічі заволоділи ініціативою і вже до великої перерви забезпечили собі комфортну перевагу в рахунку – 49:36.

У третій чверті «Зубри» знову повернулися у гру і скоротили відставання до мінімуму – 65:62. Як і днем раніше, доля поєдинку вирішувалася в четвертій чверті. У заключній десятихвилинці кропивничани зіграли зібрано – 16:27.

Фінальна сирена зафіксувала чергову перемогу «Золотого Віку» - 78:92 (16:24, 20:25, 26:16, 16:27). Це дозволило команді остаточно закріпитися на чолі турнірної таблиці Групи 2. «Золоті» мають у своєму активі шість перемог у шести матчах.