Колишні гравці «Єлисавет-Баскету» вдало зіграли за збірну України

Перегляди: 812

Жіноча збірна України з баскетболу стартувала у відборі до Євробаскету - 2021.

У Бельгії українська команда поступилася господаркам, а потім у рідних стінах відігралася на Португалії, повідомляє кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Команда Срджана Радуловича, яка вперше в історії грала у Харкові, виграла з рахунком 72:60 і вийшла на друге місце в групі G за підсумками першого ігрового вікна.

Проти Португалії зіграли відразу три колишні гравці БК «Єлисвет-Баскет» з Кропивницького - Ольга Сівакова, Вікторія Кондусь і Аліна Ягупова.

Аліна Ягупова в обох поєдинках української збірної була найкращою. Загалом за два перші матчі відбору капітан збірної України набрала 61 очко – найкращий показник серед усіх гравців кваліфікаційного етапу.

Лідирує в нашій групі Бельгія, яка здобула дві перемоги. Українська збірна, вигравши один матч, йде другою. Це стало можливим за рахунок перемоги в очному протистоянні над Португалією, у якої також одна перемога та одна поразка. З двома поразками в пасиві четверте місце посідає команда Фінляндії.

Наступні матчі команди зіграють за рік. 12 листопада 2020-го Україна вдома гратиме проти Фінляндії, а за три дні також на своєму майданчику прийматиме Бельгію.