Голова ОДА (керівник федерації легкої атлетики Херсонщини) очікує в заступники майстра спорту з греблі

Перегляди: 2665

Голова Кіровоградської облдержадміністрації Андрій Балонь заявив, що на посаду заступника запропонував кандидатуру майстра спорту з греблі.

Про це він повідомив під час зустрічі з жителями Вільшанського району сьогодні, 22 листопада, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Про це Балонь сказав після того, як представник вільшанської спортшколи попросив посприяти ремонту закладу, оскільки там готують хороших спортсменів, зокрема олімпійських чемпіонів із греблі. Однак школа, в тому числі й база для греблі, потребують якісного ремонту.

«Ми пропрацюємо це питання. Я греблею у Херсоні опікувався. І я вірю, що заступник, якого я запропонував - буде працювати, він майстер спорту з греблі. Будемо розвивати цей напрямок», - сказав Балонь.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський призначив головою Кіровоградської ОДА Андрія Балоня. Указ глави держави про це опублікували на президентському сайті «заднім числом».

До призначення Балонь був заступником голови Херсонської ОДА. Він - керівник Федерації легкої атлетики Херсонської області, приділяє увагу веслуванню на байдарках та каное.