Кіровоградська обласна філармонія підготувала два новорічні шоу

Перегляди: 1752

Напередодні нового року обласна філармонія підготувала для дітей два яскраві шоу, передає кореспондент CBN.

19 грудня відбудеться єдина театралізована хореографічна вистава «Подарунок Миколаю», приурочена до Дня святого. Зіграють її учасники народного хореографічного ансамблю «Світанок», молодіжної студії «Імідж» та народного ансамблю «Антарес».

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

За словами керівника «Світанку» Максима Печененка, тему і назву казки придумали самі діти.

«Вони вирішили, що Миколай усім дарує подарунки, а Миколаю хтось щось дарував? Це й стало лейтмотивом нашої казки. Про що вона? Про сімейні традиції українського народу, про добро і зло, любов та духовність», - розповів Максим Печененко та додав, що дорослим потрібно запастися хустинками.

Про яскравість вистави говорить лише один факт: для казки приготували близько 650 костюмів.

Відеорежисером шоу виступає режисер телеканалу «Вітер» Катерина Мурована.

З 20 до 30 грудня на сцені філармонії показуватимуть зимове шоу «Таємниця четвертого королівства».

Як розповіла заступниця директора по роботі з дітьми Ірина Полонська, у Королівстві Дзвоників живуть відомі мультиплікаційні герої - Анна, Ельза, Олаф, Троль, який перетвориться на Щура, Капелюшник, Миша, Фея, Снігова Королева та інші.

Вистава має три склади артистів по 250 дітей в кожному. Зірка шоу - ілюзіоніст Київського державного цирку. Хореографічні номери виконуватимуть танцюристи ансамблю сучасної хореографії «Час Пік».

«Для нас брати участь у проектах філармонії дуже почесно. А цього разу ще й дуже відповідально. Адже в шоу задіяні всі наші діти: від семи до 17 років», - зазначила керівник ансамблю Ірина Мурована.

За її словами, всі танцювальні номери казки - нові й створені саме для неї, як і костюми. Ще однією родзинкою вистави стане інтерактив з залом.

Ірина Полонська зазначила, що на сцені філармонії зіграють 19 вистав. Квитки залишилися лише на п'ять з них. Тому час поспішити тим, хто хоче дізнатися, в чому ж полягає таємниця четвертого королівства.