ФК «Інгулець» завершив рік в трійці лідерів

Перегляди: 1167

У матчі 19-го туру чемпіонату України з футболу в Першій лізі петрівський «Інгулець» в гостях зустрічався з ФК «Черкащина», передає кореспондент CBN.

Петрівчани ведуть відчайдушну боротьбу за одну з трьох путівок до елітного дивізіону. Господарі поля посідають останню сходинку турнірної таблиці Першої ліги. Тим не менш, поєдинок хлопців Сергія Лавриненка з аутсайдерами вийшов дуже напруженим.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Усі голи в цьому двобої були забиті ще до перерви. Але до того, як гості забили вперше, Ніка Січінава не реалізував пенальті. Найкращий бомбардир петрівчан у поточному чемпіонаті з одинадцятиметрової позначки пробив у поперечину.

Згодом наші земляки матеріалізували свою ігрову перевагу. Спочатку на 26-й хвилині Олександр Мішуренко вивів «Інгулець» вперед. На 41-й хвилині Євген Запорожець подвоїв рахунок. Та Віталію Бойко вдалося на 45-й хвилині відіграти один м’яч із пенальті.

В другому таймі господарі поля отримали право пробивати ще один 11-метровий. Та цього разу забити Андрію Фаюку не вдалося. Взагалі своїми гольовими шансами по перерві конкуренти не скористалися.

Тож «Інгулець» втримав переможний для себе рахунок 1:2.

Команда Сергія Лавриненка після 19-ти матчів набрала 37 очок і завершує рік в трійці лідерів. Випередити наших земляків можуть лише луцька «Волинь» та винниківський «Рух», які зіграють свої матчі пізніше. Якщо ж ці команди зіграють невдало то саме «Інгулець» піде на зимову перерву в якості проміжного лідера, випереджуючи всіх конкурентів за додаковими показниками.