На #редхотчиліпіпл пародист Порошенка і Зеленського розіграв екс-голову РДА та уповноважену від «Слуг»

Перегляди: 1482

Під час шоу #редхотчиліпіпл пародист Олександр Скринік телефоном спочатку голосом Володимира Зеленського розіграв колишню уповноважену партії «Слуга народу» в 99 виборчому окрузі Анну Зарічну, а потім голосом Петра Порошенка екс-голову Петрівського району Сергія Завалія.

Зарічній пародист Зеленського запропонував балотуватися у міські голови Світловодська.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«(...)Мне бы очень хотелось, чтобы вы сейчас меня услышали. Скоро состоятся выборы мэра Светловодска. Я вижу вас в этой должности. Я разговаривал и с Димой, и с Сашей. Они советуют вас», - зазначив у він у телефонній розмові.

Голосом Порошенка пародист попросився у Завалія відпочити в Петрівському районі.

«Треба ближче до природи. Приймете? Хатка треба. Шоб людей не було. І тихо. І ставочок. І щоб щучка ловилася. Щоб на пару тижнів отак заховатися. Хвате і пари кімнат. З Мариною буду. Завтра», - сказав Скринік, граючи роль президента 2014-2019 років.

Також команда #редхотчиліпіпл хотіла розіграти екс-голову Добровеличківського району Василя Смаглюка, однак той не відповів на телефонний дзвінок.

Нагадаємо, інформаційно-розважальне шоу #редхотчиліпіпл виходить в ефір щоп’ятниці о 20:15 на телеканалі «Вітер» та на сайті cbn.com.ua.