Райкович вимагає посиленого контролю за станом доріг

Перегляди: 791

Містом знову їздять зерновози, наголосив міський голова Андрій Райкович на апаратній нараді сьогодні, 25 листопада, передає кореспондент CBN.

«Ми ж не будували дороги для проїзду такого транспорту», - звернувся мер до присутніх та запропонував облаштувати пункти відстою великогабаритного транспорту, а також встановити поруч намети для обігріву, якими б могли користуватися водії.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Він зазначив: якщо потрібно встановлювати додаткові дорожні знаки, не треба чекати.

Це ж стосується розчистки центральних вулиць міста від припаркованих на узбіччях авто. Піде сніг, і комунальники не зможуть через автівки якісно розчищати дороги.

«Машини припарковані з двох сторін, проїхати неможливо. Я вже не говорю про комунальний габаритний транспорт. А зимою що буде? Треба діяти, оголошуйте по радіо, проводьте роботу. Але проїзд повинен бути. Зимою комунальна техніка повинна нормально працювати», - наголосив Райкович.

Теплоенергетики і водоканал теж повинні оптимізувати свою роботу - не чекати снігу, вважає мер міста.

«Скільки можна перекопувати вулицю Чорновола? Я повинен купити вам вузьку фрезу? Люди незадоволені, і я їх розумію», - заявив міський голова, додавши, що не можна класти новий асфальт, а потом його систематично зривати.