У Кропивницькому хочуть прискорити роботи з реконструкції Набережної та площі

Перегляди: 2057

Міський голова Кропивницького Андрій Райкович дав доручення провести прес-конференцію, де розповісти про реконструкцію Набережної.

На сьогоднішній апаратній нараді він наголосив, що всі процеси треба оптимізувати, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Водночас Райкович зазначив, що такий глобальний проект не можна зробити за рік. Нагадаємо, перші документи щодо реконструкції набережної були підписані міським головою у лютому 2018 року.

Також міський голова зупинився на реконструкції головної площі обласного центру, яка, на його думку, давно на часі. «Нічого важливішого на сьогодні немає», - звернувся він до керівниці управління архітектури.

Мер вважає, що реконструкцію треба зробити таку, щоб років 50 до цього питання не повертались: «Треба вирішити питання і з установленням новорічної ялинки, і з катальпами, які всередині давно згнили».

Цього тижня Андрій Райкович має намір зустрітися з фахівцями з питання реконструкції площі Героїв Майдану, а також Фортечних валів.

Нагадаємо, до грудня управління містобудування та архітектури міськради Кропивницького повинно виготовити проектні пропозиції щодо реконструкції площі Героїв Майдану і обрахований кошторис робіт.