У Кропивницькому жінка травмувалася у маршрутці

Перегляди: 1333

У Кропивницькому в неділю, 24 листопада, пасажирка маршрутки №4 травмувалася у транспорті.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила донька потерпілої Олена Осіпова.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

За її словами, маршрутка прямувала на Велику Балку. Її мама разом із онукою зайшли в транспорт на розі вулиць Паученка та Володарського. У тому, що мама отримала травму, дописувачка звинувачує водія. Вважає, що він занадто швидко зачинив двері.

«Так швидко закрив двері, що відірвало частину мізинного пальця на руці. Замість надати меддопомогу - нецензурно лаявся. Аптечки не виявилося. До "швидкої" не відвіз, хоча крові було багато», - йдеться в дописі.

Дочка розповідає, мама самостійно перетисла собі палець та поїхала до травмпункту. Їй зробили операцію.

У свою чергу керівниця підприємства-перевізника КТ «Автолегіон – Варванської Ю.В» Тетяна Глибенко у коментарі CBN повідомила, що про пригоду дізналася від журналістів. Жодних скарг чи звернень на адресу підприємства щодо цього випадку не надходило. З'ясували, що, дійсно, був інцидент, коли кропивничанка травмувала пальця. Як пояснює Тетяна Глибенко, маршрутка була переповнена. Водій зупинився, аби висадити пасажирку. Побачивши, що в транспорт хочуть зайти потерпіла з онукою, сказав, що місця немає. Ті не послухалися і все ж протислися у маршрутку.

«Ймовірно, жінка сама травмувала собі пальця, різко закривши двері», - припускає Тетяна Глибенко та заперечує інформацію, що у водія не було аптечки.

За її словами, той пропонував потерпілій допомогу, але вона відмовилася.