Головний лікар «Ацинусу» в Кропивницькому Григорій Урсол: «Я ледь не помер у дитинстві»

Перегляди: 4150

Головний лікар лікарні Св. Луки «Ацинус» Григорій Урсол розповів, чому став лікарем.

Цим він поділився у інтерв’ю з ведучою програми The Ексклюзив Валентиною Чирвою, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Я був у третьому класі й після школи ми з хлопцями вирішили скоротити шлях і піти через лід. Я провалився під лід. Після цього я перемерз і захворів. Лікарі довго не могли встановити мені точний діагноз. Дійшло до того, що місцеві лікарі сказали забирати мене додому, бо їм не потрібна дитяча смертність», - розповідає лікар.

Григорій Урсол розповідає, що в той час його врятував лікар з дитячої обласної лікарні Євген Шахов.

«Мене забрали додому. В цей час приїхав лікар з обласної лікарні — Євгеній Шахов. Тато привіз його до нас додому і тоді лікар побачив цю жахливу ситуацію, адже перед ним лежала помираюча дитина. Він забрав мене на лікування і я пів року пролежав у дитячій обласній лікарні», - додав Григорій Урсол.

Чоловік зазначив, що тоді він мав чимало хвороб.

«У мене була хвороба нирок, мені видалили апендикс, а потім поставили капіляротоксикоз — така смертельна хвороба для дітей. Так сталося, що Євгеній Дмитрович мене вилікував. І з цих пір я сказав, що треба бути хорошим лікарем. З третього класу я знав, що буду лікарем», — розповів Григорій Урсол.

Нагадаємо, вчора, 27 листопада, на телеканалі «Вітер» вийшов черговий випуск The Ексклюзив, де гостем став головний лікар лікарні Св. Луки «Ацинус» Григорій Урсол.