У Світловодську ліквідовують локальні пориви тепломереж на п’яти ділянках

Перегляди: 778

Станом на 08:00 28 листопада працюють всі котельні «Світловодськпобуту».

Про це CBN поінформували в прес-службі УДСНС.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Котельні обслуговують 246 житлових будинки, з яких 187 забезпечили теплопостачанням, у 59 проводять заповнення системи теплоносієм. З 14 ДНЗ 12 забезпечили теплопостачанням, у двох проводять заповнення системи. З дев’яти ЗОШ сім забезпечили теплопостачанням, у двох проводять заповнення системи.

Поривів на магістральних мережах централізованого теплопостачання немає, ведуть роботи з ліквідації локальних поривів на п’яти ділянках.

Для відновлювальних робіт залучили сім ремонтних бригад комунальних підприємств, від УДСНС – чотири одиниці техніки та 15 працівників.

Вчора підрозділ У ДСНС шість разів залучали для надання допомоги по відкачуванню води із місць поривів трубопроводів мереж централізованого теплопостачання.

У Світловодську функціонують чотири мобільних та два пересувних пункти обігріву. Надали допомогу по обігріву протягом 27 листопада 154 особам, за період роботи – 397.

Нагадаємо, ліквідація поривів на тепломережах у Світловодську триває. Через зрив опалювального сезону в місті оголосили надзвичайну ситуацію. Другий день там працюють аварійні бригади з усієї області. Правоохоронці взялися шукати винних у колапсі.