Кропивничан закликають долучитися до благодійної акції «Життя в простих речах» (ФОТО)

Перегляди: 1269

У Кропивницькому триває акція «Життя в простих речах», яку проводить міжнародний благодійний фонд «Янгол Життя», передає CBN.

В рамках акції можна придбати браслети, значки, магніти, блокноти та екоторбинки.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Як повідомила на своїй сторінці у Faceboоk представниця благодійного фонду Ольга Присяжнюк, активність людей настільки висока, що за короткий проміжок часу вдалося зібрали більше 12 тисяч гривень. Волонтери вже закупили лікарські препарати для гематологічного відділення дитячої обласної лікарні.

«Лише за перший тиждень ви купили у нас браслетів на 12500 гривень! І це лише браслети! Близько двох тисяч гривень виручили за сумки лише за перші три дні. Значки і магніти теж не залежуються! Добрі люди купують їх самостійно і цілими колективами, беруть по одній-дві для себе і по 50-100 штук на реалізацію! Наші сумки і браслети продаються в магазинах здорового харчування, в магазинах дитячого одягу. Їх брали на благодійні ярмарки до шкіл міста і області. Наші мами дарували їх донорам крові, які рятували їхніх діток!» - розповіла Ольга.

«Частину коштів ми витратили на повторне замовлення найпопулярніших браслетів! І знову коробочка з ними швидко пустіє! Так що поспішайте! Будемо творити добро разом!» - закликають у фонді.

На кошти від їхнього продажу закуплять наступну партію медикаментів, якими зможуть лікуватися не тільки підопічні фонду, а й усі пацієнти відділення.

Детальніше дізнатися про усі акції можна за номерами телефонів: (066) 165-39-67, (098) 003-19-29, (099) 038-17-50.