У Кропивницькому затримали чоловіка, який «замінував» будівлю в центрі столиці

Перегляди: 943

Поліція затримала у Кропивницькому чоловіка, який повідомив про замінування адміністративної будівлі на вулиці Банковій у Києві.

Про це йдеться у повідомленні ГУ НП у столиці, текст якого має CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Правоохоронці провели перевірку, у результаті якої жодних небезпечних речовин та предметів не виявили. Оперативники встановили особу чоловіка, який надав неправдиве повідомлення про замінування та з’ясували, що дзвінок здійснили з залізничного вокзалу. Відразу після дзвінка правопорушник поїхав додому в Кропивницький, однак там відразу його затримали поліцейські.

45-річний чоловік зізнався у скоєному, але чітко пояснити свій вчинок не зміг. Працівники вилучили у нього речовий доказ – мобільний телефон, з якого він здійнив виклик.

Слідчий відділ Печерського управління поліції розпочав кримінальне провадження за ст. 259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності) Кримінального кодексу України. Фігуранту оголосили про підозру, йому загрожує до шести років ув’язнення.