ФК «Олександрія» поступився чернігівській «Десні»

Перегляди: 1066

У рамках 16 туру Української Прем’єр-Ліги ФК «Олександрія» на виїзді зустрічався з чернігівською «Десною», передає кореспондент CBN.

У четвер наші земляки провели надважкий поєдинок із німецьким «Вольфсбургом». Тож, часу на відновлення в гостей було дуже мало. До того ж, не змогли взяти участь в зустрічі травмовані Гліб Бухал, Кирило Ковалець та Олексій Довгий. Бухала замінив Антон Шендрик, а Ковальця – Максим Задерака. Також Володимир Шаран відбував свій другий матч дискваліфікації й не мав можливості безпосередньо керувати діями підопічних з лави запасних.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

У першому таймі ігрова ініціатива була на боці чернігівців. Але олександрійці впевнено захищалися. Двічі небезпечно атакував Дмитро Хльобас. У першому випадку забити форварду завадив Юрій Паньків, а в другому моменті м’яч пройшов поруч із дальньою стійкою. А наприкінці першого тайму удар Картушова прийняла на себе стійка воріт олександрійців. Гості шукали свого шансу в контратаках. Та особливої небезпеки створити не вдалося. На перерву суперники пішли за «сухого» рахунку – 0:0.

А ось початок другого тайму став для олександрійців приголомшливим. Вже на 46 хвилині, після передачі в штрафну гостей від Картушова, м’яч опинився в Дмитра Хльобаса, який холоднокровно метрів із 14 вразив ціль – 1:0. Після пропущеного голу гості активізувалися, але чернігівці виглядали значно свіжими в фізичному плані й створювали небезпеку воротам Паньківа в контратаках. Декілька разів голкіпер гостей свою команду рятував. Та на 60 хвилині після серії рикошетів м’яч відскочив до Олександра Філіпова. Форвард з близької відстані влучно пробив у дальній кут – 2:0. До фінального свистка олександрійці мали декілька шансів забити. Та Безбородько й Третьяков своїми можливостями не скористалися.

«Десна» довела цей двобій до перемоги – 2:0 й вдруге в сезоні здолала команду Володимира Шарана. У першому колі хлопці Олександра Рябоконя взяли гору в Олександрії – 3:0. Після цього протиборства ФК «Олександрія» зберіг за собою п’яту сходинку турнірної таблиці Української Прем’єр-Ліги. Від третього місця олександрійців відділяє лише три очки.