Вiдразу десять рiзних кафе, пабiв i пiцерiй Кропивницького збиратимуть благодiйнi пожертви

Перегляди: 1036

Вiдразу десять рiзних кафе, пабiв i пiцерiй Кропивницького, що входять до громадського об'єднання «Клуб рестораторiв», пiдтримають благодiйну iнiцiативу «Щедрий вiвторок».

Про це CBN поiнформували органiзатори заходу.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Деякi - протягом третього грудня, а деякi - i цiлий мiсяць до Нового року у рiзнi способи збиратимуть благодiйнi пожертви на користь маленьких онкохворих пацiєнтiв, якими опiкуються фонд «Янгол життя» та iншi фонди.

Минулого понедiлка керiвниця фонду Ольга Присяжнюк завiтала на засiдання Клубу рестораторiв i розповiла про iнiцiативу «Щедрий вiвторок», в рамках якої по всьому свiту бiзнеси, органiзацiї та установи долучаються до добрих справ.

У вiдповiдь власники закладiв громадського харчування започаткували кiлька рiзних iнiцiатив.

У кафе «Ванiль» (вул. Пацаєва, 11-б) ви можете придбати браслет за 25 грн, а також всi «чайовi» у вiвторок третього грудня передадуть у фонд «Янгол життя».

У кафе «Мерсi» (вул. Вокзальна, 74) гостi зможуть купити iмбирнi пряники за цiною вiд п’яти до 15 грн, а всi кошти передадуть на благодiйнiсть.

Паб «Гарячi перцi» (вул. Полтавська - бiля маркету VARTO) традицiйно щовiвторка презентує нову страву i третього грудня всi кошти, вирученi за нову страву, пiдуть на благодiйнiсть.

Всi три кафе мережi «Крила» (на Ковалiвцi, бiля «Порталу» та у центрi, навпроти «Зоряного») третього числа продаватимуть чай, а всi кошти, вирученi за нього, передадуть у фонд. А ще тут протягом мiсяця можна буде купити еко-сумки та магнiти - на користь маленьких онкохворих пацiєнтiв.

У пiцерiї «Старе Мiсто» (вул. Жадова, 23, корпус 1) можна купити браслети, еко-сумки i значки. Також тут встановили бокс для збору коштiв на лiкування дитини.

Пiццерiя «Scorini» (вул. Дворцова, пiшохiдна зона) започаткувала акцiю «Творимо добро зi Scorini»! Починаючи з першого грудня i до кiнця мiсяця люди можуть купити сувенiр за десять гривень i отримати «яблучко добра», яке ви можете повiсити на сiмейному деревi Scorini. Усi зiбранi кошти передадуть у фонд «Янголи Життя» на допомогу онкохворим дiткам.

Пекарня-кав'ярня «Baton House» (вул. Академiка Тамма, 4) продає печиво по 23 грн, i три грн з кожного стаканчика печива передає благодiйному фонду «Янгол життя».

Лозунг благодiйної акцiї у «Ресторацiї Кропивницьких» (вул. Дворцова, пiшохiдна зона) наступний: «Робiть добро i воно обов'язково повернеться». З першого грудня, купуючи у ресторацї благодiйний набiр для приготування глiнтвейну, сума з продажу вiдправляється в благодiйний фонд «Таблеточки» на допомогу онкохворим дiткам.