У Кропивницькому капітально відремонтували жіночу консультацію (ФОТО)

Перегляди: 2348

У Кропивницькому завершили капітальний ремонт жіночої консультації №1 міського пологового будинку.

Про це повідомляє кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Крім цього, у приміщенні встановили автономну котельну.

«Ремонт робили поетапно, – розповів представник підрядної організації Віктор Ніколаєнко. - Наприкінці позаминулого року замінили вікна на енергозберігаючі, зробили благоустрій території, утеплили фасад. Потім почали ремонт правого крила консультації, далі – відремонтували ліве крило. Частково зробили перепланування, відремонтували стіни, стелі, підлогу, комунікації. В усіх кабінетах є гаряча вода і все, що потрібно для роботи медперсоналу. Облаштували автономну газову котельну. Її запустили 22 листопада. Завдяки цьому буде вдвічі економніше. Ремонт обійшовся в межах шести мільйонів».

Старша акушерка Наталія Хоменко працює у консультації 20 років. Зазначає, нині працювати набагато комфортніше.

«Зараз створили дуже комфортні умови для роботи, – сказала вона. - Це просто не порівняти те, що було 20 років тому, і що є зараз. Ніби приходиш у нову консультацію. Дуже велике значення має автономне опалення. Тому що раніше було дуже холодно. Нині в таких умовах значно зручніше обслуговувати пацієнток».