Кропивничанин просить включити в проект реконструкції Набережної бігову доріжку

Перегляди: 857

Житель Кропивницького просить включити бігову доріжку з розміткою, маркуванням доріжки, знаками, інформаційними табличками в проект реконструкції Набережної.

Про це йдеться в єдиній системі електронних петицій, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Автор петиції Іван Поліщук впевнений, що Набережна – це найкращий маршрут для занять спортом.

«Набережна Інгулу - єдиний і найкращий маршрут для занять спортом і пробіжок жителів міста. Також вона є основним маршрутом для наймасовішого в області щорічного забігу – Krop Half Marathon, де не потрібно обмежувати рух транспорту. Пряма вздовж Набережної: від вулиці Київської до вулиці Михайлівської має довжину 3,5 км і може бути чудовим місцем для пробіжок, проведення легкоатлетичних змагань і занять спортом, що не потребує додаткового будівництва», – йдеться в петиції.

За словами Івана Поліщука, в місті відсутні облаштовані місця для пробіжок.

«В місті немає жодного доступного місця для пробіжок, тому люди змушені бігати небезпечними тротуарами, перестрибуючи бордюри, нерівності та ями. Через відсутність у місті відповідної бігової інфраструктури вимушені наражати себе, пішоходів і учасників дорожнього руху на небезпеку», – зазначив він.

До кінця збору підписів залишилося 12 днів. На сьогоднішній день петицію підписали 155 людей з 450 необхідних для її розгляду міськрадою.