У Кропивницькому обласна дитяча лікарня отримала наркозну станцію завдяки акції від ПриватБанку

Перегляди: 1051

Завдяки акції ПриватБанку і Mastercard «Звичайне диво» вдалося придбати в обласну дитячу лікарню наркозну станцію Leon майже за 1,8 млн грн.

Про це CBN поінформували в прес-службі ПриватБанку.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Акція створена, аби збирати кошти на новорічні привітання діток у лікарнях, а також на закупівлю ліків та медичного обладнання для дитячих лікарень.

Зареєструвавшись в акції, клієнти просто роблять покупки, сплачуючи картками ПриватБанку, а з кожної транзакції одна гривня перераховується на благодійність. До кожної благодійної гривні ще по одній додають ПриватБанк та Mastercard.

Реєстрація - за посиланням.

Цьогоріч акція триває до 31 грудня, а вже 1 січня наступного року маленьких пацієнтів традиційно вітатимуть в обласних лікарнях. Діти не просто отримають подарунки, а й розважаться з аніматорами.

Вже зараз на складах банку на маленьких пацієнтів чекає понад тонна подарунків, а в рамках акції найсучасніше обладнання направили в дитячі медзаклади різних куточків України.

«Акція проводиться три роки поспіль, і вона найзворушливіша та найтепліша. Минулого року в акції зібрали 1 мільйон і 12 тисяч гривень і додатково ПриватБанк перерахував майже 2,6 мільйона гривень власних коштів для придбання медичного обладнання для всіх дитячих обласних лікарень України, яке було вручене перед Новим роком. Цьогоріч сподіваємося на ще більший результат», - розповіла директорка благодійного фонду ПриватБанку «Допомагати просто!» Анна Павлова.

Учасниками акції можуть стати клієнти – власники будь-якої картки ПриватБанку, відкритої в гривні. Для участі в акції потрібно обов’язково пройти реєстрацію за своїм фінансовим номером телефону.

Збір коштів на благодійність проходить постійно. Це можна зробити через термінал, банкомат, через Приват24 або на сайті благодійного фонду. Всі внески та витрати прозорі, звіт за витратами можна бачити на сайті фонду.

Основними напрямками благодійності - допомога важкохворим дітям, дитячим будинкам, бійцям, пораненим в АТО/ООС та захисникам на фронті.