На Кіровоградщині судитимуть чоловіка, який убив немовля через плач

Перегляди: 944

Житель Маловисківського району судитимуть за те, що він забив до смерті новонароджену дитину своєї співмешканки через те, що його дратував дитячий плач.

Про це CBN поінформували в прес-службі прокуратури області.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Подія сталася у вересні. Чоловік почав наносити немовляті тілесні ушкодження у різні частини тіла та бити його головою об стіну.

Відповідно до лікарського свідоцтва про смерть, у дитини був забій мозку, закрита черепно-мозкова травма, перелом основи та склепіння черепу.

Обвинувальний акт направили на розгляд суду за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого п. 2 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство малолітньої дитини) Кримінального кодексу України. Чоловіку загрожує позбавлення волі від десяти до 15 років або довічне позбавлення волі.

Обвинувачений перебуває під вартою.

Відповідно до ст. 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не доведуть в законному порядку і встановлять обвинувальним вироком суду.