«Олександрія» розгромила полтавську «Ворсклу»

Перегляди: 1366

У матчі 17 туру української Прем'єр-ліги ФК «Олександрія» на своєму полі приймав полтавську «Ворсклу» сьогодні, 7 грудня.

Олександрійці з перших хвилин домінували в матчі, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

На першій хвилині двічі врятував свою команду голкіпер гостей Дмитро Різник. Спочатку воротар відбив потужний удар зі штрафного від Дмитра Гречишкіна, а потім зреагував на добивання з близької відстані від Євгена Банади.

Згодом Банада отримав ушкодження й не зміг продовжити поєдинок. На полі з'явився Кирило Ковалець, який щойно відновився від травми під час матчу з «Вольфсбургом». Через травми в складі олександрійців не грали Гліб Бухал, Євген Шастал, Олексій Довгий, Антон Шендрик, Артем Сітало, що додало проблем тренерського штабу господарів.

Створивши чимало гольових нагод, до перерви забити хлопцям Володимира Шарана не вдалося. Був шанс і в полтавчан під час однієї з нечисельних контратак. Та Юрій Паньків впорався з ударом у дальній кут від Юрія Коломойця.

Перший тайм завершився без забитих м'ячів - 0:0.

По перерві господарі продовжили тиснути на ворота конкурентів. І на 59-й хвилині Вадим Сапай в штрафному майданчику порушив правила проти Дениса Безбородька. Пенальті впевнено реалізував Андрій Запорожан - 1:0.

Після цього «Ворскла» додала й створила кілька небезпечних моментів біля воріт Юрія Паньківа. Та воротар і захисники «Олександрії» цей атакувальний натиск гостей відбили. Потім Кирило Ковалець після класної скидки п'ятою від Лучкевича зрячим ударом метрів із 18-ти подвоїв рахунок. А через кілька хвилин після подачі зі штрафного головою закинув м'яч «за комірець» Дмитру Різнику - 3:0. І відразу ж героя поєдинку замінили на португальця Тейшейру, адже попереду поєдинок із «Гентом».

До фінального свистка підопічні Володимира Шарана мали ще кілька можливостей збільшити свою перевагу. Та рахунок не змінився - 3:0.

Після цієї перемоги ФК «Олександрія» зберіг за собою п’яту сходинку турнірної таблиці. Від другого місця команду Володимира Шарана відділяє три очки.