Поліцейські офіцери громад Кіровоградщини отримали нові службові авто (ФОТО)

Перегляди: 1944

Заступник голови Національної поліції України Олександр Фацевич привітав правоохоронців, які працюватимуть на території об’єднаних територіальних громад Кіровоградщини, з випуском та вручив їм ключі від службових автомобілів Renault Duster сьогодні, 7 грудня.

Про це CBN повідомили у секторі комунікації ГУ Національної поліції в області.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Центральний регіон України став другим у державі, де стартувала робота поліції у новому форматі. На початку цього року керівник обласного управління поліції області Роман Козьяков провів робочу зустріч з головами об’єднаних територіальних громад, за результатами якої і підписали відповідні меморандуми про співпрацю.

Заяви на участь у конкурсі на посади поліцейських офіцерів громади подали 65 кандидатів із числа нинішніх поліцейських. За результатами усіх етапів конкурсу та з урахуванням пропозицій від представників територіальних громад на посади затвердили 17 працівників поліції.

Потім усі вони пройшли тримісячний поглиблений курс підготовки на базі Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ, де опанували знання та кращі європейські практики у напрямку комунікації з громадою. Крім того, стажувалися протягом місяця на території ОТГ Дніпропетровщини.