Бейсболіст з Кропивницького отримав іменний приз (ФОТО)

Перегляди: 1179

Український інфілдер клубу «BioTexCom-КНТУ» Костянтин Бойко отримав приз від італійської торгівельної марки Dominate.

Як повідомив кореспонденту CBN головний тренер національної збірної з бейсболу Олег Бойко, започаткували приз цього року відомий італійський пітчер Алессандро Маестрі разом із дружиною.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Мета - відзначити іменною бейсбольною рукавицею Dominate кращого гравця національного чемпіонату країни Європи, який продемонстрував визначні досягнення одночасно в кількох ігрових компонентах.

«Він був одним із лідерів за багатьма критеріями, йому вдавалося продемонструвати свої якості в найпотрібніший момент. Тому такий гравець і називається домінантним - тим, хто має найбільший вплив на хід гри», - розповів Олег Бойко.

За його словами, 23-річний гравець цього року брав участь у трьох міжнародних змаганнях - Єврокубку, чемпіонаті Європи та молодіжному чемпіонаті Європи. Усюди грав досить впевнено.

«Я вважаю, що Костя заслужив цю нагороду і є гарним прикладом для інших як у спорті, так і у житті. Україна славиться своїми молодими талантами, і італійці це чудово знають», - зазначив головний тренер національної збірної з бейсболу.

У планах італійського бренду вручати з наступного року персональну бейсбольну рукавицю кращим гравцям у кожній віковій категорії.