У Світловодську з теплом лише 17 будинків

Перегляди: 988

У Світловодську тепло постійно отримують лише 17 будинків.

Про це кореспонденту CBN повідомив секретар міськради Світловодська Юрій Сапянов.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Будинки, які отримують теплоносій від малих котельних – першої, п’ятої і шостої – це їх 17 і дев’ята школа в сталому режимі отримують теплоносій. Так було і раніше. 112 будинків, які живляться від другої котельні, це нижня частина міста, малоповерхові будинки, є нестабільність у теплопостачанні. 114 будинків, які живляться від третьої котельні, - взагалі доба котельна стоїть, тепло не отримують. В школах теж – №5, 7, 10 і 4 – займаються лише старшокласники. З теплом пологове відділення – в них автономне опалення. Садочок №5 – автономне опалення – теж обігрівається достатньо санітарної норми. Інші садочки без тепла», - сказав він.

«Та все нормально в мене з теплом, хай люди не "блєють". Все нормально, все добре. Ми працюємо в сталому нормальному режимі. Є технологічні питання, які вирішуються, але не треба створювати ажіотаж навколо якоїсь, вибачте, маячні. Тимчасово призупинена робота третьої котельні, але підбираємо воду і запускаємося. Немає нічого тут страшного», - прокоментував генеральний директор теплопостачального підприємства «Світловодськпобут» Сергій Московський.

Нагадаємо, у будинках Світловодська досі холодні батареї.