Фінансування інвестпрограми «Дніпро-Кіровоград» на наступний рік збільшили на півмільярда

Перегляди: 760

Депутати обласної ради погодили зміни до інвестиційної програми ОКВП «Дніпро-Кіровоград» на 2017-2020 роки сьогодні, 10 грудня.

Про це з зали засідань повідомляє кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Загалом фінансування програми зростає на 709 мільйонів 131 тисячу 400 гривень, у тому числі у 2020 році – на 476 мільйонів 555 тисяч гривень без ПДВ.

Як зазначив генеральний директора ОКВП «Дніпро-Кіровоград» Роман Ілик, мета програми – «поліпшення забезпечення населення Кіровоградської області питною водою нормативної якості, підвищення ефективності та надійності функціонування водного господарства, ремонт і реконструкція об’єктів господарства, зменшення виробничих витрат підприємства з надання послуг централізованого водопостачання і водовідведення, встановлення економічно обґрунтованих тарифів на послуги».

Нагадаємо, 27 листопада набули чинності тарифи на послуги з централізованого водопостачання та водовідведення на 2019 рік для споживачів ОКВП «Дніпро-Кіровоград».