Організатори Krop Half Marathon розповіли в CBN про реалізовані та нові проекти

Перегляди: 889

Які проекти вдалося реалізувати, а які лише планують втілити у наступному році для спортивного розвитку міста, розповіли організатори громадської організації Krop Half Marathon на прес-конференції в CBN, сьогодні, 12 грудня.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1390&v=8SYRjFEZ3fk&feature=emb_logo

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Провели 11 спортивних масових заходів, найяскравіший з них це Krop Half Marathon та благодійний забіг у Дендропарку. Під час заходів нам вдалося зібрати 11 тисяч 650 гривень. Ці кошти ми передали на операцію дівчинці, яка не могла чути», — повідомив директор Krop Half Marathon та бігового клубу Kro Run Club Іван Поліщук.

Організація «Клуб прогресивних ініціатив» подала два проекти на Громадський бюджет 2020. Великий проект «Бігова доріжка у Дендропарку» не набрав достатньої кількості голосів. Малий проект «Кропивницький півмарафон 2020» реалізують у рамках громадського бюджету.

«У наступному році ми залучатимемо грантові кошти для розвитку соціальних проектів та спортивної інфраструктури Кропивницького. Плануємо співпрацювати зі спортсменами з інших видів спорту», — розповів голова громадської організації Станіслав Зелінський.

У наступному році дистанцію забігу Krop Half Marathon організатори планують збільшити на декілька кілометрів.