У Кропивницькому пройде публічна дискусія «Вакцинація: переможці й переможені»

Перегляди: 1151

Високий рівень недовіри до якості вакцин, низький рівень свідомості населення та розуміння важливості щеплень – основні причини відмови. Ця проблема актуальна як для країни в цілому, так і для Кіровоградської області.

Запрошуємо батьків прихильників і противників щеплень, педіатрів, сімейних лікарів, а також громадських активістів і журналістів до обговорення питання.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Коли: 16 грудня, 12:00. Початок реєстрації учасників - о 11:30.

Де: Кропивницький, вулиця Велика Перспективна, 46, ТЦ «Реал», третій поверх, CBN: Центральноукраїнське бюро новин.

За участі експертів і батьків будемо говорити про важливість вакцинації й актуальність питання саме для нашого регіону.


Проведення цього заходу стало можливим завдяки підтримці американського народу, що була надана через проект USAID «Медійна програма в Україні», який виконується міжнародною організацією Internews. Зміст матеріалів є виключно відповідальністю Української Асоціації Медіа Бізнесу та Українського Кризового Медіа Центру та необов’язково відображає точку зору USAID, уряду США та Internews.

Internews – це міжнародна некомерційна організація в галузі розвитку засобів масової інформації з адміністративними центрами в Каліфорнії, Вашингтоні та Лондоні. Місія полягає в тому, щоб шляхом зміцнення місцевих засобів масової інформації по всьому світу дати людям новини та інформацію, яких вони потребують, створити можливості залучення ресурсів та громадян для того, щоб їхні голоси були почуті. В Україні є основним гравцем у сфері розвитку незалежного медіа простору з 1993 року. Основними партнерами є провідні медіа організації, телерадіомовники, асоціації та інститути з розвитку незалежних медіа.