У Кропивницькому відкрили фотовиставку «Погляд-2019» (ФОТО)

Перегляди: 2001

У виставковій залі обласного центру народної творчості сьогодні відкрили XXIII художню фотовиставку «Погляд», передає кореспондент CBN.

В експозиції представили 80 робіт різножанрової тематики – від реалізму до постмодерну, від аскетичної чорно-білої до насиченої різнобарв’ям кольорової фотографії.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Участь в ній взяли фотохудожники з Запоріжжя, Хмельницького, Чернігова, Харкова, Одеси, Львова, Севастополя, Сум, Миколаєва, Херсона, Кіровоградської, Полтавської, Дніпропетровської, Івано-Франківської, Київської, Вінницької та Донецької областей, Нью-Йорку (США) та Рамле (Ізраїль).

Відкриту всеукраїнську художню фотовиставку «Погляд» 23 роки тому заснували фотоклуб «Колаж» та галерея «Єлисаветград».

Своєю місією організатори бачили популяризацію творчості відомих фотомитців та залучення нових авторів, тому у фотовиставках можуть взяти участь усі охочі, незалежно від громадянства, країни проживання, віку, статі, національності, фахової освіти, адже базується вона на принципах рівності.

Виставку експонували на Кіровоградщині, у Запоріжжі, Кривому Розі, Хмельницькому, Хайфі (Ізраїль).

Музикою гостей виставки привітав гурт «Анатомія стихій».

Взяла участь у виставці в якості фотографа відеооператор телеканалу «Вітер» Катерина Савінова.

«Я дуже рада, що взяла участь у виставці. Для мене це можливість поспілкуватися з цікавими людьми, показати свої роботи та подивитися на роботи інших фотомитців», - зізналася наша колега.

Для охочих майстер-клас провів відомий український фотомитець Євгеній Компанійченко (Ком).