У Кропивницькому новорічну ялинку відкриватиме Святий Миколай на гіроборді

Перегляди: 1465

Цьогоріч ялинку відкриватиме Святий Миколай на гіроборді.

Про це під час прес-конференції повідомила начальник міського відділу культури і туризму Анна Назарець сьогодні, 17 грудня, передає CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Також містянам обіцяють представити його оновлену резиденцію та показати світлове шоу.

«Ми врахували побажання містян, цьогоріч вирішили урізноманітнити програму. Та почнемо вже з традиційної акції на площі перед міською радою 19 грудня о 16:15 «Прикрась ялинку з Святим Миколаєм». Після цього розпочнуться заходи на головній площі. О 17:00 містянам покажуть театральну виставу «Таємнича знахідка». На площі працюватимуть дві зони – розваги та смаколики. А вже о 18:00 під вигуки «Ялинка засяй!» відбудеться відкриття новорічної ялинки. Світловий дизайн ялинки буде новий, вона засяє по-іншому. Також цього року в нас запрацюють оновлена резиденція Святого Миколая, він буде, до речі, на гіроборді, нові новорічні світлодіодні зони і світлові проектори, які показуватимуть на стінах будівель навколо площі святкові мотиви. О 18:10 на площі розпочнеться святкова програма, виступатимуть місцеві колективи, а також запросили молодіжний кавер-гурт», – розповіла Анна Назарець.

Із 25 по 29 грудня на площі Героїв Майдану з 12:00 виступатимуть колективи з області.