Які країни для зустрічі Нового року обирають туристи з Кропивницького

Перегляди: 1279

Зустріти Новий рік кропивничани воліють у теплих країнах.

Про це кореспонденту CBN розповіла управляюча мережі туристичних агентств Катерина Стерпул.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

За її словами, найчастіше взимку наші земляки летять до Єгипту, адже це гарний варіант у плані співвідношення ціни та якості.

«Це доволі бюджетна поїздка, а також дуже вигідна тим, що Єгипет працює по системі «все включено». Це велика перевага, адже люди не думають, скільки грошей ще потрібно з собою брати», - каже Катерина.

Є й ті, хто хоче покататися на лижах. Таки людей менше, вони здебільшого їдуть у Словаччину або Австрію.

«Люди їздять в Європу чи то автобусами, чи летять літаками. Це пов’язано здебільшого з тим, що ці країни не надто дорогі. Але все ж таки більшу перевагу взимку клієнти віддають теплим країнам. Чомусь всім хочеться поринути в літо. Нерідко туристи літають і у Китай та на острів Хайнань», – каже Катерина Стерпул і додає, що цьогоріч охочих поїхати за кордон на новорічні свята побільшало.

«Особливо побільшало новачків, які відвідують інші країни вперше. Доступніші стали ціни на тури, та ще й передноворічні знижки є», - зазначила вона.

Бронювати тури до інших країн на зимові свята кропивничани почали ще з літа.

«Ті, хто бронюють тури заздалегідь, роблять дуже правильно, адже чим раніше ти забронюєш собі подорож, тим дешевше вона тобі обійдеться», - додала Cтерпул.